Φωτια Θεσσαλονικη / Θεσσαλονίκη φωτιά: Φωτιά ξέσπασε κοντά στο στρατιωτικό ... - Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια θεσσαλονικη από το φωτιά θεσσαλονίκη:

Φωτια Θεσσαλονικη / Θεσσαλονίκη φωτιά: Φωτιά ξέσπασε κοντά στο στρατιωτικό ... - Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια θεσσαλονικη από το φωτιά θεσσαλονίκη:. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη λίμνη του μαραθώνα, καθώς κατευθύνεται ταχύτατα βόρεια, προς τη σαμάτα. Τη ζωή τους στον… σκύλο τους χρωστούν μία μητέρα με την ανήλικη κόρη της στην θεσσαλονίκη, όταν στις 5:25 το ξημέρωμα και ενώ εκείνες κοιμόντουσαν ξέσπασε φωτιά στη μονοκατοικία όπου. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Απομακρύνονται τα άλογα από ιππικούς ομίλους της περιοχής.

Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Κατάσβεση φωτιάς σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στα δυτικά. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Απομακρύνονται τα άλογα από ιππικούς ομίλους της περιοχής.

Φωτιά στη Μόρια: Σε Θεσσαλονίκη-Κατερίνη συνελήφθησαν οι ...
Φωτιά στη Μόρια: Σε Θεσσαλονίκη-Κατερίνη συνελήφθησαν οι ... from www.voria.gr
Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Φωτιά σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας τα ξημερώματα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη λίμνη του μαραθώνα, καθώς κατευθύνεται ταχύτατα βόρεια, προς τη σαμάτα. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο. Απομακρύνονται τα άλογα από ιππικούς ομίλους της περιοχής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης σε βαγόνι τρένου του οσε στη θεσσαλονίκη. Φωτιά ξέσπασε σε καφετέρια τα ξημερώματα.

Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα.

Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας. See more ideas about θεσσαλονίκη, ελλάδα, ιστιοπλοϊκά σκάφη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην καρδία του δήμου θέρμης στη θεσσαλονίκη. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία. Φωτιά σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας τα ξημερώματα. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια θεσσαλονικη από το φωτιά θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στα πετροκέρασα, της περιφέρειας λαγκαδά θεσσαλονίκης. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11:16 το πρωί σε γεωργικές εκτάσεις στον παράδρομο της καρδίας προς το. Κινητοποίηση της πυροσβεστικής έχει λάβει χώρα πριν από λίγο για φωτιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή της καρδίας, στον δήμο θέρμης της θεσσαλονίκης.

See more ideas about θεσσαλονίκη, ελλάδα, ιστιοπλοϊκά σκάφη. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Απομακρύνονται τα άλογα από ιππικούς ομίλους της περιοχής. Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - YouTube
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - YouTube from i.ytimg.com
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην καρδία του δήμου θέρμης στη θεσσαλονίκη. Φωτιά ξέσπασε σε καφετέρια τα ξημερώματα. Κινητοποίηση της πυροσβεστικής έχει λάβει χώρα πριν από λίγο για φωτιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή της καρδίας, στον δήμο θέρμης της θεσσαλονίκης. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη λίμνη του μαραθώνα, καθώς κατευθύνεται ταχύτατα βόρεια, προς τη σαμάτα. Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας. Απομακρύνονται τα άλογα από ιππικούς ομίλους της περιοχής. Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία.

Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς.

Φωτιά σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας τα ξημερώματα. Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου. Τη ζωή τους στον… σκύλο τους χρωστούν μία μητέρα με την ανήλικη κόρη της στην θεσσαλονίκη, όταν στις 5:25 το ξημέρωμα και ενώ εκείνες κοιμόντουσαν ξέσπασε φωτιά στη μονοκατοικία όπου. See more ideas about θεσσαλονίκη, ελλάδα, ιστιοπλοϊκά σκάφη. Κατάσβεση φωτιάς σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στα δυτικά. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη λίμνη του μαραθώνα, καθώς κατευθύνεται ταχύτατα βόρεια, προς τη σαμάτα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια θεσσαλονικη από το φωτιά θεσσαλονίκη: Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στα πετροκέρασα, της περιφέρειας λαγκαδά θεσσαλονίκης. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων του. See more ideas about θεσσαλονίκη, ελλάδα, ιστιοπλοϊκά σκάφη.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα εστίασης στη Β. Όλγας ...
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα εστίασης στη Β. Όλγας ... from www.voria.gr
Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Κατάσβεση φωτιάς σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στα δυτικά. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11:16 το πρωί σε γεωργικές εκτάσεις στον παράδρομο της καρδίας προς το. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη λίμνη του μαραθώνα, καθώς κατευθύνεται ταχύτατα βόρεια, προς τη σαμάτα. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων του.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά.

Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Απομακρύνονται τα άλογα από ιππικούς ομίλους της περιοχής. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη λίμνη του μαραθώνα, καθώς κατευθύνεται ταχύτατα βόρεια, προς τη σαμάτα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην καρδία του δήμου θέρμης στη θεσσαλονίκη. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων του. Φωτιά ξέσπασε σε καφετέρια τα ξημερώματα. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Κινητοποίηση της πυροσβεστικής έχει λάβει χώρα πριν από λίγο για φωτιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή της καρδίας, στον δήμο θέρμης της θεσσαλονίκης. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης σε βαγόνι τρένου του οσε στη θεσσαλονίκη. Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας. See more ideas about θεσσαλονίκη, ελλάδα, ιστιοπλοϊκά σκάφη.